Back to Top
 

Partnerët tanë

 
sprawdź firmy, które nam zaufały sprawdź firmy, które nam zaufały
 
 

Projektet edukative në IT

Ju do të pranoni zgjidhje të specifikuara duke u bazuar në një analizë të nevojave dhe qëllimeve të biznesit tuaj.

 
 

IT puntoritë

Një trajnim i shkurtër dhe praktik është gjithçka që u duhet punonjësve tuaj për të fituar aftësi praktike!

 
 
Data Workshops Coders Lab

Data workshops

Krijo një ekip me aftësitë më të mira analitike! Brenda pak ditësh ne do ta prezantojmë ekipin tuaj me detajet dhe rezultatet e analizës së të dhënave. Ju mund të zgjidhni nga trajnimet për tema të tilla si:

  • Python,
  • Python - analiza e të dhënave,
  • SQL - analiza e të dhënave,
  • Vizualizimi i të dhënave.
 
Coding Workshops Coders Lab

Punëtoritë e kodimit

Kodimi nuk ka sekrete nga ne. Ne do të jemi të lumtur t'i prezantojmë punonjësit tuaj në botën e programimit. Ju mund të zgjidhni midis seminareve në:

  • HTML / CSS,
  • JavaScript,
  • Docker,
  • React,
  • Node.js.
 
 

Punësoni një junior në IT

Gjeni një punonjës prej të diplomuarve tanë - në 3 mënyra të ndryshme. Në 8 vjet, ne kemi trajnuar pothuajse 8,000 zhvillues, testues dhe analistë të nivelit front-end dhe back-end.

Icon of a man and a computer

Junior database

Përfitoni nga baza e të dhënave falas që e kemi për juniors në profilin e Coders Lab në LinkedIn. Aty do të gjeni një listë të të diplomuarve të kurseve tona. Personi që kërkoni mund të jetë njëri prej tyre!

A magnifying glass icon

Kërkim i drejtpërdrejtë

Ne do të jemi të lumtur t'ju përgjigjemi nevojave tuaja dhe të gjejmë të diplomuar nga kurset tona që plotësojnë kërkesat tuaja.

Recruitment Training Project

Përshtatja

Keni nevojë për një punonjës me aftësi specifike? Ne e kemi përgjigjen. Ne do të organizojmë një projekt rekrutimi dhe trajnimi dhe do të përgatisim një junior posaçërisht për ju!

 

Rast studimi

Shihni se si duket në praktikë mbështetja jonë për edukimin në IT për biznesin.

 
 

Dëshironi të punësoni një Junior? Apo ndoshta jeni të interesuar në trajnimime për IT për punonjësit tuaj?

Na kontaktoni! Ne duam të dimë qëllimin tuaj dhe do të përgatisim një ide për zbatimin e tij. Na tregoni nevojat tuaja në formularin e mëposhtëm dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt të jetë e mundur.

planeplane-lines
 
0/1000

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...