Back to Top
 

Para kursit

Kush mund të vijojë kursin?

Pothuajse kushdo mund të ndjekë kursin, si të diplomuarit e drejtimeve teknike ashtu edhe të tjerat - ajo që është më e rëndësishme është motivimi dhe gatishmëria për të punuar shumë. Ju nuk keni nevojë të dini bazat e programimit. Kurset janë të dizajnuara në atë mënyrë që edhe ata që nuk kanë pasur njohuri në programim mund ta mësojnë atë.

Cilin kurs duhet të zgjedh?

Nëse keni ndonjë dyshim se cili kurs është i duhuri për ju, vizitoni faqen e internetit me kurse online falas: për shembull këtu dhe zgjidhni detyra nga teknologjia që po shqyrtoni.

Çfarë duhet të bëj për t'u regjistruar në kurs?

Nëse jeni të vendosur të ndiqni një kurs specifik në një qytet të caktuar, ju lutemi na shkruani ose na telefononi. Ne do t'ju përgjigjemi të gjitha pyetjeve tuaja.

Personi kontaktues:
Donika
donika@coderslab.com
+ 383 45 605 603

Kur duhet të regjistroheni për trajnimin?

Ju duhet të regjistroheni të paktën 3 javë para fillimit të trajnimit. Kjo për shkak se çdo pjesëmarrës duhet të përgatitet siç duhet për trajnimin - të përfundojë Prework. Përfundimi i Prework është i detyrueshëm për të gjithë. Nxito! Vendet e lira mbushën shumë shpejt dhe listat e pritjes janë jashtëzakonisht të gjata.

A duhet të përgatitem për kursin?

Definitivisht po! Përpara kursit, pas nënshkrimit të kontratës do të merrni materialet parapërgatitore - faza e parë e kursit. Ju duhet të siguroheni që t'i aplikoni ato tërësisht. Ne kemi vërejtur se ata kandidatë që nuk aplikojnë për prework shpesh nuk e përfundojnë kursin. Është gjithashtu e rëndësishme që të mendoni mirë se cilin kurs dëshironi të zgjidhni.

Sa kohë duhet për të përfunduar prework?

Puna me prework zgjat rreth 60 orë.

Çfarë kërkesash harduerike duhet të plotësojë kompjuteri im që të mund të ndjek kursin?

Kompjuteri juaj duhet të plotësojë kërkesat e mëposhtme të harduerit:

  • Sistemi operativ Windows 7 ose më i ri, MacOS ose Linux
  • Procesori Intel i5 ose Amd A10
  • Minimumi 4 GB RAM
  • 10 GB hapësirë të lirë në disk
  • Kursi Back-end/ Java/.NET: Sistemi operativ Linux (ose mundësia për ta instaluar)

Për më tepër për kurset online:

  • shpejtësia e lidhjes të paktën 10 Mbit / s
  • uebkamera (laptop ose USB)
  • kufje dhe mikrofon
  • sistemi: Windows, Mac OS
  • rekomandohen 2 monitor

Kursi

A ka ndonjë ndryshim midis një kursi me orar të plotë, me orar të pjesshëm dhe një kursi online për sa i përket programit të kursit?

Nuk ka dallim. Programi është saktësisht i njëjtë për të dy llojet e kurseve. Çdo modul drejtohet nga një person tjetër, një specialist në fushën e tij. Përveç kursit tuaj, do t'ju caktohet një ligjërues - personi me të cilin do të keni kontakt para, gjatë dhe pas kursit. Ata do të jenë të disponueshëm për t'iu përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t'ju ndihmojnë të përballeni me çdo problem që keni.

Çfarë do të thotë që do të më duhet të punoj shumë në shtëpi, në mbrëmje dhe në fundjavë?

Kurset tona janë shumë intensive dhe kërkuese, kështu që të mësuarit vetëm gjatë kursit nuk mjafton. Do t'ju jepen detyra shtëpie çdo ditë dhe projektet e workshopeve shpesh do të duhet ti përfundojnë gjatë fundjavës në shtëpi.

A mund ta kombinoj kursin me profesione të tjera?

Kursi me orar të plotë (Hënë - Premte) është shumë intensiv. Përveç orëve, duhet të mësoni në shtëpi në mbrëmje dhe në fundjavë. Prandaj, nuk është e mundur të kombinohet në mënyrë efektive kursi me studimet me kohë të pjesshme, punën ose detyra të tjera. Kurset me kohë të pjesshme dhe online ju lejojnë të kombinoni punën/studimin me kursin, por mbani në mend se kursi kërkon vetëdisiplinë dhe të qenit shumë sistematik.