Back to Top

Ekipi jonë

waves

Themeluesit

Marcin dhe Jacek - janë organizatorët kryesorë të krijimit të shkollës sonë të IT. Falë idesë së tyre dhe besimit të fortë se arsimi në Poloni mund të duket ndryshe, u krijua Coders Lab.

Marcin Tchórzewski - CEO

Marcin Tchorzewski

CEO

Jacek Tchórzewski - CTO

Jacek Tchorzewski

CTO

Chief Innovation Officer

Krijon, zhvillon dhe zbaton një strategji për zbatimin e projekteve në fushën e produkteve të reja, sistemeve dhe linjave të reja të biznesit.

Mikołaj-Chief Innovation Officer

Mikołaj

Chief Innovation Officer

Seminaret e Departamentit të Edukimit

Ushtrimet, provimet, prezantimet - është kjo një ekip që përgatit programet e kurseve tona, kujdeset për nivelin e tyre dhe ndan njohuritë e tyre me studentët çdo ditë gjatë orëve të mësimit.
Të gjithë instruktorët përdorin materialet e krijuara nga ky ekip gjatë orëve mësimore.

Jacek - CTO

Jacek

Head of Education

Karol - Test Specialist

Karol

Test Specialist

Arkadiusz - Back-end Developer

Arkadiusz

Back-end Developer

Ola Junior Project Manager

Aleksandra

Junior Project Manager

Basia Quality Assurance Specialist

Basia

Quality Assurance Specialist

Departamenti i IT-së

Departamenti i IT-së në kompaninë tonë ende fshihet në dhomën më të errët të zyrës. Është ky ekip që zhvillon programet e kurseve tona, kujdeset për cilësinë e tyre dhe ndan njohuritë e tyre me të tjerët gjatë orëve mësimore.

Krzysztof - Chief Technology Officer

Krzysztof

Chief Technology Officer

Damian

Damian

Tester

Departamenti i Zhvillimit Ndërkombëtar

Detyra e Departamentit është të zhvillojë Coders Lab në tregjet e huaja.

Grzegorz Franchise Manager

Grzegorz

Global Courses & Franchise Manager

Krzysztof Technical Translator

Krzysztof

Technical Translator

Departamenti i Projekteve, Produkteve dhe Inovacionit

Ide kreative dhe analitike - lindin në kokën e tyre. Ata sigurojnë që çdo kurs t'i përshtatet kërkesave të tregut.

Anna-Product Owner

Anna

Product Owner

Magda-Project Manager

Magda

Project Manager

Mikołaj - Chief Innovation Officer

Mikołaj

Chief Innovation Officer

Këshilltarët e kurseve

Nuk e dini se cila teknologji është për ju? Ata do t'ju ndihmojnë të zgjidhni atë të duhurin.

Donika-Courses Advisor

Donika

Courses Advisor