Back to Top
 

Çfarë na bën të veçantë?

Ne kemi vite që drejtojmë kurse të IT-së dhe falë kësaj përvoje ne e dimë se praktika dhe cilësia e lartë e të mësuarit janë shumë të rëndesishme! Prandaj ligjëruesit tanë janë specialistë në fushën e tyre.

 
Coding teacher pointing at computer monitor

Ne dimë se si t'i mësojmë studentët në mënyrë efektive - ne e kemi bërë këtë për 8 vite.

Ne kemi zhvilluar modelin më efektiv të të mësuarit. Në kurset që zgjasin nga 5 deri në 24 javë, ju do të fitoni aftësitë e nevojshme për punën tuaj të parë. Pavarësisht nga përvoja që keni, ju mund të hyni në botën e IT-së dhe të filloni karrierën tuaj.

Man sitting in front of a laptop with a dog

Ne do të përshtatemi me nevojat dhe aftësitë tuaja.

Gjatë ditës ose në fundjavë, fizikisht ose online. Ti zgjedh! Ju gjithashtu do të keni mbështetjen e mentorëve dhe ligjëruesve tanë gjatë gjithë kohës. Nëse vendosni se nuk është programi i duhur për ju, ne do t'ju kthejmë paratë tuaja për pjesët e pambikëqyrura të kursit.

Coders Lab partners

Ne i dimë realitetet e tregut të punës.

Materialet mësimore janë shkruar sipas pritshmërive të tregut të punës ndaj programuesve të rinj. Ligjëruesit tanë punojnë në industrinë e IT- së dhe dinë të shpjegojnë shumë mirë çështjet e programimit dhe t'i transferojnë ato tek studentët që të përshtatën sa më mirë në tregun e punës si programues.

 
 

Coders Lab në shifra

 

Pse të bashkoheni në kurset e IT-së?

Duke përvetësuar aftësitë e IT-së, ju po i përgjigjeni nevojave të tregut. Në fakt, kompanitë e e-commerce dhe ato që ofrojnë shërbime online përbënin 30% të të gjitha organizatave të punësuara gjatë pandemisë.

Happy group of students

Shumë rrugë zhvillimi.

Ju mund të zgjidhni nga programimi, testimi, analiza e të dhënave, UX, menaxhimi i projektit dhe shumë më tepër. Cilat do qofshin pikat tuaja të forta, ka diçka për ju në IT.

Man in the mirror shows a gesture of success

Paga të larta

Një nga përfitimet e shumta të punës në IT janë pagat e larta, të cilat ofrojnë mundësinë për të arritur shumë shpejt stabilitetin dhe për të jetuar një jetë komode.

Woman with a laptop sitting on a balcony with a great view

Ambient pune shumë miqësor

Në IT, ju mund të punoni remote dhe të përfitoni nga orari fleksibël i punës. Kjo sepse ajo që ka më shumë rëndësi janë rezultatet dhe jo numri i orëve që kaloni në një tavoline pune.

 
informator o kursach Coderslab

Keni nevojë për më shumë informacion?

Shkarkoni manualin tonë i cili do t'ju ndihmojë të zgjedhni kursin e duhur për ju dhe t'ju tregojë se si do të jetë përvoja juaj e të mësuarit.

Shkarkoni manualin
 

Për kë janë kurset e IT- së?

Për të gjithë! Ajo që ka rëndësi është të keni motiv. Të mësuarit në një kurs kërkon përkushtim dhe diciplinë. Por padyshim që ia vlen të shohësh progresin tënd.

Young man in front of a laptop staring at the viewer

Ju nuk keni nevojë për një diplomë

Ne gjithashtu nuk kërkojmë njohuri të programimit bazë ose përvojë në industrinë e IT- së. Kurset tona janë të dizajnuara në atë mënyrë që të gjithë të kenë mundësinë të fitojnë aftësi të reja.

Older man sitting on a couch with a laptop

Ju mund të aplikoni në çdo moshë

Të diplomuarit tanë përfshijnë të sapodiplomuar nga shkolla e mesme, studentë, profesionistë që punojnë dhe të moshuar. Cilado qoftë mosha juaj, ne do t'ju prezantojmë me botën e IT- së dhe do t'ju ndihmojmë të arrini qëllimet tuaja.

Short-haired young woman with tattoos

Detyrimet tuaja nuk janë problem

A studioni, punoni, keni fëmijë apo përgjegjësi të tjera? Nuk ka problem - ne mësojmë edhe online, çdo ditë ose në fundjavë. Së bashku do të gjejmë formën më të mirë të të mësuarit për ju.

 

Nuk jeni i sigurt se cili kurs është i duhuri për ju?

Keni dyshime? Plotësoni testin e aftësive dhe zbuloni se cila rrugë është më e mira për ju.

Plotësoni testin e aftësive
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Shihni se ku punojnë të diplomuarit tanë

Pas pëfundimit të një kursi në Coders Lab, ju mund të kërkoni një punë si në kompanitë e vogla softuerike ashtu edhe në korporata të mëdha. Të diplomuarit tanë punojnë në kompanitë më të mira të IT- së në mbarë botën.

Logos of companies that employ coding graduates Logos of companies that employ coding graduates
 

Të diplomuarit e Coders Lab

 

Si të financoni një kurs në IT?

Ne e dimë se një kurs për ju është një shpenzim i madh. Kjo është arsyeja pse ju mund të paguani për të në dy mënyra të ndryshme.

 
Piggy bank icon

Nga fondet tuaja

Ju mund të paguani për kursin me transfere bankare. Kjo është mënyra më e shpejtë e pagesës, pa formalitete të pa nevojshme.

Paper money icon

Pagesë me këste

Ju mund ta ndani pagesën në këste. Shuma dhe numri i kësteve varet nga kursi dhe plani i pagesës që zgjidhni.

Money refund icon

Garanci për kthimin e parave

Nëse, për ndonjë arsye, nuk mund ta përfundoni programin në të cilin jeni regjistruar, do të merrni një rimbursim për pjesën e kursit që nuk e keni përfunduar.

 

Dëshironi të bëheni pjesë e grupit të ardhshëm?

Ju lutem regjistrohuni më poshtë dhe rezervoni vendin tuaj! 

Nese nuk jeni i sigurt që një kurs është i mjaftueshëm për të hyrë në industrinë e IT- së? Na kontaktoni dhe mësoni për gjendjen aktuale të tregut.

Gjatë një interviste me një koordinator, do të zbuloni:

  • çfarë aftësish praktike mësoni në kurs,
  • cilat institucione dhe sektorë kërkojnë programues,
  • çfarë mbështetje profesionale ofrojmë,
  • si janë të diplomuarit tanë.
planeplane-lines
 
Qyteti*

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Pyetjet që ju interesojnë

Kush e përgatit programin dhe materialet për kursin e programimit?

Departamenti i Edukimit i Coders Lab është përgjegjës për të gjitha materialet edukative dhe korrektësinë e tyre faktike. Specialistët tanë përgatisin programin e kurseve dhe servojnë nivelin më të lartë të njohurive të transferuara gjatë kurseve. Për çdo lloj kursi është caktuar një person - një ekspert i cili ka njohuri të hollësishme të kursit dhe materialit të mbuluar.

Ne gjithashtu konsultojmë kompanitë tona partnere kur zhvillojmë përmbajtjen e programit, në mënyrë që t'i përshtatim temat e diskutuara gjatë orëve me kërkesat aktuale të tregut të punës. Ne i kushtojmë vëmendje të veçantë çështjeve që lidhen me industrinë e IT-së, duke monitoruar vazhdimisht ndryshimet e saj dhe duke zhvilluar programin tonë të kurseve të TI-së në përputhje me rrethanat. Ne e dimë se industria e IT-së po zhvillohet shumë shpejt dhe duam të jemi gjithmonë të përditësuar. Suksesi i studentëve tanë varet nga kjo.

Të gjithë këtë ne e bëjmë për t'u siguruar që kurset tona të IT-së të përmbajnë pikërisht atë që ju nevojitet për të hedhur me besim hapat e parë në këtë industri.

Cilat janë përfitimet e kurseve të programimit online?

Para së gjithash, kurset e programimit online ju japin shumë liri. Duke ndjekur kurset nga distanca ju kurseni kohë që përndryshe do të shpenzohej për udhëtime. Për më tepër - dhe kjo është shumë e rëndësishme për shumë nga pjesëmarrësit e kursit tonë - tani, falë opsionit online, ju mund të përfundoni një kurs programimi në internet nga kudo në botë. Gjithçka që ju nevojitet është një kompjuter dhe një lidhje e qëndrueshme në internet.

Klasat online të Coders Lab zhvillohen drejtpërdrejt me një ligjërues dhe një grup studentësh në një klasë virtuale. Për ju, kjo do të thotë mbështetje e vazhdueshme gjatë orëve të mësimit dhe ndihmë në ruajtjen e diciplinës në mësim. Jo vetëm që mund të bëni pyetje në mënyrë të vazhdueshme gjatë orës së mësimit, por gjithashtu mund të kontaktoni mentorin tuaj në Slack.

Ju keni akses në përmbajtjen e kursit të disponueshëm në platformën origjinale të mësimit të Coders Lab në çdo kohë. Vetë - studimi, përsëritja e materialeve ose zgjidhja e detyrave është shumë më sistematike në këtë mënyrë, dhe ju mund të shihni vërtet progresin tuaj të të mësuarit.

Pse të përfundoni një shkollë të IT- së?

Industria e IT-së është shumë e njohur, veçanërisht testimi, analiza e të dhënave dhe programimi. Një kurs është mënyra më e mirë për të mësuar gjëra të reja, por duhet të plotësojë një kusht shumë të rëndësishëm. Organizatori i një kursi të tillë duhet të jetë një shkollë shumë e suksesshme në IT. Kjo garanton cilësinë e materialeve, përmbajtjen e përditësuar dhe mbështetjen e vazhdueshme gjatë mësimit individual.

Nëse po planifikoni të provoni shansin tuaj në IT, një shkollë kodimi është ajo që ju nevojitet. Programimi online bëhet shumë më i lehtë me mbështetjen e ligjëruesve.

Cilat janë ndryshimet mes kurseve të ndryshme të programimit?

Ndiheni sikur dëshironi të zgjidhni programimin? Kurset, qëllimi dhe terminologjia e tyre mund të jenë të vështira për t'u kuptuar në fillim. Në Coders Lab, ne i ndajmë kurset e programimit në dy kategori - front-end dhe back-end. E para karakterizohet nga fakti që ju dizajnoni pamjen përfundimtare të asaj që shfaqet në p.sh. search engine, ndërsa i dyti është përgjegjës për krijimin e logjikës së të gjithë ueb faqes ose aplikacionit në internet.

Vetë kursi i programimit në gjuhë të ndryshme ka një plan urbanistik të ngjashëm. Ai përbëhet nga:

  • Prework, d.m.th. material vetë studiues që synon rritjen e njohurive të pjesëmarrësve të kursit,
  • klasa në një grup me një ligjërues - të ndara në module,
  • një projekt dhe një provim përfundimtar për të testuar njohuritë e marra gjatë kursit.

Kjo është struktura e thjeshtësuar e çdo kursi, dhe të gjitha ato trajtojnë temat më të rëndësishme që lidhen me IT. Coders Lab IT Academy dhe klasat që ne ofrojmë janë në një nivel që plotëson kërkesat e tregut të punës. Megjithatë, ne duam gjithashtu që procesi i mësimit dhe monitorimi i progresit të jetë i qartë dhe i thjeshtë. Dhe kjo strukturë e kursit e bën të mundur këtë.