Back to Top
Nuk ka kushte të disponueshme
Kontaktoni një koordinator të trajnimeve për të folur rreth opsioneve të disponueshme
Python logo

Pse një kurs për Python?

Python është një gjuhë back- end me një gamë shumë të gjerë aplikacionesh. Ju ndërveproni me të çdo ditë kur përdorni Instagram, Spotify ose Netflix. Me ndihmën e tij, ju jo vetëm që krijoni logjikën pas ueb faqeve të internetit, por gjithashtu mund ta përdorni për të analizuar sasi të mëdha të dhënash apo edhe për të programuar inteligjencën artificiale.

Man in front of a computer shows a gesture of success

Pse ia vlen?

Sipas raportit të Stack Overflow 2020, Python ka mbetur në 3 gjuhët më të preferuara të programimit për vite me radhë. Nga njëra anë, shkathtësia e tij e bëjnë atë të përdoret gjerësisht në kompani, nga ana tjetër, është një nga teknologjitë më të lehta dhe më të këndshme për të filluar me programim.

Smiling woman with glasses and laptop

Për kë është kursi?

Kursi mësohet nga bazat. Nëse jeni të interesuar se si funksionon një ueb faqe ose një ueb aplikacioni, nëse dëshironi të dini se si të krijoni logjikë falë së cilës shfaqen të dhëna të ndryshme në browser, p.sh. një listë e hoteleve të disponueshme në Barcelonë, dhe nëse ju pëlqen të punoni në mënyrë të pavarur dhe nuk dëshironi të keni kontakt të drejtpërdrejtë me klientin - zgjedhni këtë kurs.

A smiling man with glasses and laptop

Çfarë do të mësoni?

Pas kursit, ju do të jeni në gjendje të programoni një faqe interneti në mënyrë që të funksionojë në mënyrë të planifikuar, p.sh. të dhënat nga një formular me kontakte do të ruhen në një bazë të dhënash dhe numri i rrobave të disponueshme në aplikacionin Zalando do të përditësohen vazhdimisht. Do të mësoni të shkruani kodin që do të ekzekutohet në server.

Bëni detyrat e testit për Python

Nëse pyesni veten nëse Python është për ju, bëni detyrat e testit. Kjo do t'ju japë një ide të mirë se si është të mësosh Python.

Plotësoni formularin dhe ne do t'ju dërgojmë qasje në detyrat me e-mail.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Blej online

Çmimi: 1,999 €

Qyteti: Prishtina 

Modaliteti: Full-time


Kontaktoni specialistin tonë të kurseve për të marrë më shumë informacion rreth kurseve dhe për të bërë çdo pyetje që mund të keni.

Donika 

Course Specialist 

 donika@coderslab.com +383 45 605 603

 

Programi i kursit Python

Nuk jeni i sigurt nëse Python është gjuha e duhur për ju?

Keni dyshime? Plotësoni testin e aftësive dhe zbuloni se cili drejtim është më i miri për ju.

Plotësoni testin e aftësive
Smiling man with a laptop on a blue background
 

Shikoni se ku punojnë të diplomuarit tanë

Nëse doni të mësoni programimin nga e para, keni ardhur në vendin e duhur. Pas tetë javësh të bootcamp- it tonë intensiv, ju do të jeni gati për të punësuar si Junior Developer.

gdzie pracują absolwenci Coders Lab where gratuades work

Zbuloni storiet e të diplomuarve të Coders Lab

 

Donika

Course Specialist

 donika@coderslab.com

+383 45 605 603


Kontaktoni specialistin tonë të kurseve për të marrë më shumë informacion rreth kurseve dhe për të bërë çdo pyetje që mund të keni.

 
 
 

Si të financoni një kurs në IT?

Ne e dimë se një kurs është një shpenzim i madh. Prandaj mund të paguani për të në dy mënyra të ndryshme.

 
Piggy bank icon

Nga fondet tuaja

Ju mund të paguani për kursin me transfere bankare. Kjo është mënyra më e shpejtë e pagesës, pa formalitete të pa nevojshme.

Paper money icon

Pagesë me këste

Ju mund ta ndani pagesën në këste. Shuma dhe numri i kësteve varet nga kursi dhe plani i pagesës që zgjidhni.

Money refund icon

Garanci për kthimin e parave

Nëse, për ndonjë arsye, nuk mund ta përfundoni bootcamp-in në të cilin jeni regjistruar, do të merrni një rimbursim për pjesën e kursit që nuk e keni përfunduar.

 

Dëshironi të bëheni pjesë e grupit të ardhshëm?

Ju lutem regjistrohuni më poshtë dhe rezervoni vendin tuaj! 

Nese nuk jeni i sigurt që një kurs është i mjaftueshëm për të hyrë në industrinë e IT- së? Na kontaktoni dhe mësoni për gjendjen aktuale të tregut.

Gjatë një interviste me një koordinator, do të zbuloni:

 • çfarë aftësish praktike mësoni në kurs,
 • cilat institucione dhe sektorë kërkojnë programues,
 • çfarë mbështetje profesionale ofrojmë,
 • si janë të diplomuarit tanë.
planeplane-lines
 
Qyteti*

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Pyetjet e bëra më shpesh

A duhet të përgatitem për një kurs në Python?

Po, ju duhet të përgatiteni për një bootcamp në Python. Sidoqoftë, nuk duhet ta bëni vetë. Ju do të përgatiteni për trajnimin Python duke mësuar me materialet paraprake (prework) - vetëstudiuese që do të merrni nga ne pas nënshkrimit të kontratës. Do të gjeni informacione bazë falë të cilave do të jeni gati të filloni të mësoni bazat e Python. Ju do të punoni me materialet nën mbikëqyrjen e një ligjëruesi, i cili do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja. Do t'ju duhen afërsisht 60 orë për të përfunduar prework modulin.

A duhet të kem laptopin tim?

Po, në bootcamp-in e Python ju përdorni laptopin tuaj. Në mënyrë që të punoni gjatë kursit dhe të zotëroni bazat e Python pa asnjë problem, kompjuteri juaj duhet të plotësojë kërkesat teknike të mëposhtme:

 • sistemi operativ: Windows 7 ose më i ri, macOS ose Linux,
 • Procesor Intel i5 ose AMD A10,
 • të paktën 4 GB RAM,
 • 10 GB hapësirë të lirë në disk,
 • shpejtësia për të instaluar sistemin operativ Linux të paktën 10 Mbit/s,
 • ueb kamera (laptop ose USB),
 • kufje dhe mikrofon,
 • rekomandohen dy monitorë.

A ndryshon një bootcamp online i Python nga ai në klasë?

Vendndodhja është i vetmi ndryshim. Gjatë kursit online Python, ju mësoni nga distanca nga çdo vend, e vetmja gjë që ju nevojitet është një kompjuter dhe akses në internet. Gjatë një kursi në klasë fizikisht, mësimet zhvillohen në klasat tonë. Pavarësisht nëse kursi është online apo në klasë, ju do të mësoni saktësisht të njëjtin program. Çdo formë e të mësuarit garanton të njëjtën cilësi dhe rezultate.

Në ditët e sotme, jeta jonë është zhvendosur kryesisht në internet dhe puna në distancë është bërë edhe më e zakonshme.

Sa zgjat kursi?

Do t'ju duhen 7 muaj për të përfunduar kursin ton vetëm gjatë fundjavave. Gjithsej, kursi përbëhet nga pothuajse 400 orë orë mësimi, duke përfshirë klasat e vetë- studimit dhe klasat e drejtuara nga ligjëruesi. Gjatë bootcamp-it, ju gjithashtu do të merrni pjesë në workshope dhe do të kryeni provime për të kontrolluar progresin tuaj të të mësuarit.

A do të gjej një punë si zhvillues pas përfundimit të kursit?

Ne përgatitëm programin e kursit Python në bashkëpunim me kompanitë që punësojnë zhvillues back-end. Falë kësaj, aftësitë tuaja kërkohen në treg. Që nga fillimi i kursit, ne ju mbështesim në krijimin e një portofolio me projektet tuaja.