Back to Top
 

Një karrierë në IT - shikoni se si mund të duket

Kurset tona do t'ju ndihmojnë të gjeni një punë në IT. Si do të duket karriera juaj në IT varet nga teknologjia që zgjidhni dhe kompania në të cilën përfundoni. Ne kemi përgatitur një përmbledhje të rrugës së zhvillimit të një të diplomuari tek ne.

 
 

Njihuni me opinionet e punëdhënësve në IT

Janë ata që verifikojnë cilësinë e kurseve të Coders Lab dhe vlerësojnë punën e të diplomuarve tanë.

 
 

Shikoni se ku punojnë të diplomuarit tanë

Pas kursit Coders Lab, ju mund të kërkoni një punë si në kompanitë e vogla softuerike ashtu edhe në korporata të mëdha. Të diplomuarit tanë punojnë në kompanitë më të mira të IT- së në Poloni dhe jashtë saj.

Kontrolloni se cilat kompani po punësojnë specialistë të IT-së

Pas kursit do të ballafaqoheni me pyetjen - ku do të dëshiroja të punoja? Shikoni se çfarë opsionesh keni.

Para absolwentów dostała pracę po kursie
 

Komapani

Kompanitë më të mëdha në të cilat programuesit mund të punojnë. Kërkesat fillestare në kompanitë e mëdha janë më të larta se në kompanitë e tjera. Përparësitë e korporatave janë mundësitë e mëdha për zhvillim dhe pagë të mirë.

Agjenci marketingu

Ata bëjnë reklama në internet, banera, postime, ueb faqe dhe aplikacione komplekse në internet. Puna në një agjenci marketingu është shumë dinamike pasi shpesh punoni në disa projekte njëherësh.

Agjenci marketingu

Ata bëjnë reklama në internet, banera, postime, ueb faqe dhe aplikacione komplekse në internet. Puna në një agjenci marketingu është shumë dinamike pasi shpesh punoni në disa projekte njëherësh.

Start-up

Këto janë kompani të reja që shpesh implementojnë produkte dhe teknologji të reja. Start- ups të mirëmenaxhuara mund të bëhen organizata të mëdha. Puna juaj mund të ketë një ndikim të madh në rritjen dhe dinamikën e të gjithë kompanisë.

Freelance

Ju mund të kërkoni detyra menjëherë pas kursit. Ju pasuroni portofolin tuaj dhe fitoni përvojë shtesë. Megjithatë, ju jeni edhe shef edhe punonjës. Shpërblimi është liria - ju vendosni rregullat e punës tuaj ...

Game studio

Këtu do të testoni ose krijoni disa nga produktet më interesante në industrinë e IT-së. Pritshmëritë për zhvilluesit dhe testuesit janë të larta për shkak të kërkesave të shumta të përdoruesve.

Na pyesni për punë pas kursit!

Nuk jeni i sigurt nëse një kurs është i mjaftueshëm për të hyrë në industrinë e IT- së? Na kontaktoni dhe mësoni për gjendjen aktuale të tregut.

Gjatë një interviste me një koordinator, do të zbuloni:

  • çfarë aftësish praktike mësoni në kurs,
  • cilat institucione dhe sektorë kërkojnë programues,
  • çfarë mbështetje profesionale ofrojmë,
  • si janë të diplomuarit tanë.
planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Pyetjet e bëra shpesh

A do të gjej një profesion të ri pas përfundimit të kursit të IT-së?

Po, Bootcamp i Coders Lab ju mundëson të kërkoni një punë në industrinë e IT- së menjëherë pas kursit. Duke përfunduar kursin tonë ju mund të kërkoni një punë si junior.

Cilat janë shanset që unë të gjej një punë pas kursit?

Shancet janë shumë të mira! Ne nuk garantojmë një punë pas kursit, megjithatë, ne jemi shumë krenarë për faktin se shumica e të diplomuarve tanë kanë gjetur një punë në IT brenda 3 muajve pas kursit. Nëse dëshironi të dini historitë e tyre dhe të shihni se si ia dolën, shkoni këtu

A përputhet kurrikula e kurseve tuaja me pritshmëritë e punëdhënësve?

Programi ynë i kurseve është zhvilluar në bashkëpunim me punëdhënësit e IT- së në mënyrë që të plotësojë nevojat reale të tregut. Gjatë kursit, ju mësoni praktikën maksimale dhe teorinë minimale.

Të gjitha informacionet e detajuara mund të gjenden më lart, në këtë faqe.

Sa do të fitoj në punën time të parë?

Paga juaj do të varet nga:

  • kursi që zgjidhni (front- end, back- end),
  • kompania ku punoni (korporata, kpmanitë e softuerit, agjencitë e marketingut, etj.)
  • forma e punës që zgjidhni (B2B, kontrata e mandatit, kontrata e punës specifike).

Në përgjithësi, për shembull, pas një kursi të programimit në një pozitë të re, ju mund të merrni midis 23,500 - 48,000 EUR (paga vjetore). Do të fitoni më shumë nese jeni back- end në krahasim me front- end. Një pagë më e lartë dhe një sistem shpërblimi më i standardizuar do të sigurohej nga një kompani ose korporatë e madhe, në krahasim me një kompani të vogël softuerësh.