Back to Top
 

Dekodoni fuqinë tuaj!

Në Coders Lab, ne i ndihmojmë të diplomuarit tanë të rrisin potencialin e tyre dhe ta kthejnë atë në aftësi të reja. Ne kemi përvojë në këtë fushë dhe historitë e studentëve tanë janë prova më e mirë." should be replaced with "Në Coders Lab, ne i ndihmojmë të diplomuarit tanë të rrisin potencialin e tyre dhe ta kthejnë atë në aftësi të reja. Ne kemi përvojë në këtë fushë dhe storiet e suksesit të studentëve tanë janë prova më e mirë.

 

Kush janë të diplomuarit e Coders Lab?

Ata janë njerëz të moshave të ndryshme dhe me përvoja të ndryshme pune dhe jetësore, humanistë dhe shkencëtarë, njerëz nga qytetet e mëdha dhe të vogla, studentë dhe punëtorë. E përbashkëta e tyre është ambicia dhe vullneti për të vepruar. Ata vendosën të ndiqnin kursin tonë dhe ndryshuan jetën e tyre profesionale.

Para absolwentów dostała pracę po kursie programowania
 
 

Bartosz Biskupski

Front-end Programmer

Kam zgjedhur Codes Lab për arsye se kam dashur të mësoj programim në një trajnim intensiv, që na kushton kohë dhe na përgadit për treg të punës.

Wiktoria Gugała

MANUAL TESTER, FORMER GEOLOGIST

Kam studiuar Minierat dhe Gjeologjinë në Universitetin e Shkencës dhe Teknologjisë AGH në Krakow. Që në studimet e mia kam filluar të punoj në profesionin tim, fillimisht si punë me orar të pjesshëm dhe më pas si punonjëse me orar të plotë. Kisha përshtypjen se nuk kisha mundësi për zhvillim të mëtejshëm në profesionin tim. Gjithashtu nuk e ndjeja se ishte diçka që doja të bëja gjatë gjithë jetës sime. Pikërisht atëherë një kolegu im më tha se duhet të interesohesha për punën si manual tester. Lexova shumë artikuj, shikova tregun e punës dhe vendosa që kjo ishte diçka për të cilën do të isha perfekte.

Hubert Borowczyk

FRONT-END PROGRAMMER, FORMER PARAMEDIC

Unë e vlerësoj shumë kursin për shkak të disa arsyeve. Para së gjithash, çdo dy javë kisha një fundjavë vetëm për veten dhe mund të zhvilloja pasionin tim, i cili nuk ishte aq i lehtë me fëmijët e vegjël në shtëpi. Së dyti, është mirë që kursi është i orientuar drejt praktikës. Ka një prezantim dhe më pas në shumicën e rasteve ka detyra dhe ushtrime të ndryshme. Nuk ka gjëra të panevojshme në programin e kursit. Kursi drejtohet nga ligjërues, njerëz që punojnë në industrinë e IT- së (nuk është gjithmonë kështu në klasat e shkencave kompjuterike në shkollë). Ndonjëherë kur kisha probleme, mund t'i kërkoja ndihmë ligjëruesit dhe të merrja një përgjigje, e cila ishte logjike dhe e thjeshtë.

Wojtek Burczyk

FRONT-END PROGRAMMER, FORMER PHYSIOTHERAPIST

Të gjithë e kanë përkufizimin e tyre të suksesit. Qëllimi im ishte të ndryshoja karrierën dhe ia dola. Është suksesi im. Të largohesh nga puna është gjithmonë një vendim i vështirë. Është edhe më sfiduese kur të duhet jo vetëm të ndryshosh profesionin, por edhe të fitosh aftësi të reja. Para kursit kam punuar për shumë vite si fizioterapiste, por vendosa të bëj një ndryshim të plotë.

 
 

Historit e të diplomuarëve të kurseve të iT- së në Coders Lab

 

Dëshironi të dini se kush mund të punojë në IT?

Të gjithë! Megjithatë, ne e dimë se kjo është shumë e përgjithshme për të thënë. Kjo është arsyeja pse ne ju inkurajojmë të kontaktoni me ne dhe të mësoni për ndryshimin e karrierës tuaj.

Gjatë një bisede me një koordinator do të zbuloni:

  • cilat kurse mund të zgjidhni,
  • atë që ne mësojmë në klasat tona,
  • çfarë mbështetje për karrierë ne ofrojmë,
  • si janë të diplomuarit tanë.
planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Pyetjet e bëra shpesh

Kush mund të filloj një kurs në IT?

Praktikisht të gjithë mund të marrin pjesë në kurset tona të programimit dhe testimit. Ajo që ka rëndësi është qëndrueshmëria, motivimi dhe vullneti juaj për të mësuar. Nëse lexoni historitë e të diplomuarve tanë, do të shihni se faktorët e tjerë nuk kanë rëndësi. Të diplomuarit tanë janë maturantë, studentë, punëtorë etj. Ata janë mendje "shkencore" me arsim teknik dhe humanistë me diploma në fusha të tilla si drejtësi, shkenca politike, filologji ose sociologji. Çdokush mund të hyjë në IT nëse është gati të punojë shumë.

Ne mund të zgjedhim kurse bazë për njerëzit që nuk kanë pasur mësuar kurrë programimin: JavaScript Developer, Python Developer

Po sikur të mos e di se cilin kurs të zgjedh për veten time?

Nëse nuk e dini se cilin bootcamp të zgjidhni, ne ju inkurajojmë gjithmonë të flisni me koordinatorin tonë të kursit. Mund t'i telefononi ose t'i shkruani atij/asaj. Ai ose ajo do të njohë historinë tuaj individuale, do të vlerësojë përvojat, aftësitë tuaja të kaluara dhe do t'ju këshillojë se cili kurs është i duhuri për ju. Ju mund të gjeni detajet e kontaktit me koordinatorët tanë këtu.

A do të gjej një punë në IT pas kursit?

Historitë e të diplomuarve konfirmojnë efektivitetin e kurseve tona. Shumica e tyre gjetën punën e tyre të parë në IT brenda 3 muajve nga përfundimi i kursit.

Ne bëjmë çdo përpjekje për të siguruar që kurset tona t'u përgjigjen nevojave të tregut dhe t'u ofrojnë të diplomuarve tanë mundësinë për të filluar punën në IT. Para së gjithash, kurrikula për kurset tona zhvillohet në bashkëpunim me punëdhënësit dhe cilësia dhe përditësimi i saj i vazhdueshëm mbikëqyren nga një ekip i përkushtuar ekspertësh kodimi.

Sa do të fitoj në punën time të parë?

Paga juaj do të varet nga:

  • kursi që zgjidhni (fundi i përparmë, fundi i pasëm),
  • kompania ku punoni (korporata, shtëpia e softuerit, agjencia e marketingut, etj.),
  • forma e punës që zgjidhni (B2B, kontrata e mandatit, kontrata e punës specifike).

Në përgjithësi, për shembull, pas një kursi programimi në një pozicion të ri, ju mund të prisni midis 23,500 - 48,000 EUR (paga vjetore). Do të fitoni më shumë pas kurseve të fundit në krahasim me kurset e para. Një pagë më e lartë dhe një sistem shpërblimi më i standardizuar do të sigurohet nga një kompani ose korporatë e madhe, në krahasim me një shtëpi të vogël softuerësh.