Back to Top
 

Shikoni webinar- in kudo, në çdo kohë

Jeni të interesuar të zhvilloni aftësitë tuaja në IT? A po i bëni hapat e parë si një zhvillues i nivelit të parë apo jeni gati të bëheni i tillë? Dëshironi të zbuloni nëse programimi është për ju? Nëse po, merrni pjesë në puntoritë tona falas të HTML & CSS për fillestarët në anglisht!

 
 
young woman sitting with laptop

Pse ia vlen?

Webinari do të drejtohet nga specialisti ynë për JavaScript - Beniamin Rychter. Ne jemi shkolla më e madhe e IT- së në Evropën Qendrore dhe kemi ndihmuar mbi 8,000 njerëz të fillojnë të kodojnë, testojnë dhe dizajnojnë. Pas një prezantimi të shkurtër në botën e IT-së, do të merrni pjesë në punëtori programimi, gjatë të cilave në një atmosferë të relaksuar do të krijoni një ueb faqe. Ligjëruesi do t'ju udhëheqë, do t'ju përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja dhe do t'ju ndihmojë me çdo problem.

Regjistrohu
 

Gjatë punëtorive ju do të mësoni:

 
programmer logo

Çfarë është shkrimi i kodit

html and css logo

Çka është HTML dhe CSS

Junior Developer icon

Si të krijoni një ueb faqe të thjeshtë

info logo

Si duket puna gjatë programimit

 

Bashkohuni me webinar-in tonë dhe shikoni nëse programimi është i duhuri për ju!

 
Benijamin Rychter Coders Lab Inscructor

Ligjëruesi

Beniamin Rychter - filloi programimin në vitin 2012. Ai krijon programe të ndryshme p.sh. dyqane online, aplikacione që menaxhojnë proceset e prodhimit, si dhe automatizimin e ndërtimit dhe të shtëpisë. Ai është i specializuar në JavaScript dhe IoT. Ai ka pothuajse 5 vjet që punon me Coders Lab si ligjërues dhe mentor. Ajo që i jep atij kënaqësinë më të madhe në punën e tij si mentor është zgjidhja e problemeve së bashku me studentët e tij.

 

Regjistrohuni për punëtoritë!

Për t'u regjistruar në punëtori, plotësoni formularin e kontaktit.

Pas regjistrimit, do të merrni një e-mail me një lidhje aksesi në webinar.

 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...