Back to Top
 

Shikoni webinarin kudo, në çdo kohë

Dëshironi të zbuloni se çfarë lloj gjërash mund të bëni me Python? Çfarë aplikimesh praktike ka kjo gjuhë programimi? Apo ndoshta pyesni veten nëse programimi është për ju?

 
 
young man with mobile

Pse ia vlen?

Shihni se si duket procesi i krijimit të një loje RPG në Python duke marrë pjesë në webinarin tonë falas për fillestarët. Webinari do të organizohet nga një prej ligjëruesve tanë më me përvojë - Pawel Lis. Bashkohuni në webinarin dhe krijoni lojën tuaj të parë duke përdorur Python!

Regjistrohu
 

Gjatë punëtorive ju do të mësoni:

 
programming logo

Çfarë është shkrimi i kodit

master of programming

Si të përdorim Python

programmer logo

Si të krijoni një lojë të thjeshtë

info logo

Si të krijoni një ueb faqe me Django framework

 

Bashkohuni me webinarin tonë dhe shikoni nëse programimi është i duhuri për ju!

 
Paweł Lis Instructor Coders Lab

Ligjërues

Pawel Lis - ka filluar programimin në vitin 2013. Ai ka punuar për korporata si dhe kompani softuerësh, kryesisht në fusha që lidhen me menaxhimin e aseteve të marketingut dhe shpërndarjen e përditësimeve të softuerit për pajisjet IOT. Ai ka punuar me Coders Lab për 3 vjet si ligjërues dhe mentor për Frontend dhe Python. Për të pjesa e preferuar e të qenit mentor është inkurajimi i studentëve të tij për të zgjidhur probleme të mëdha, duke i zbërthyer ato në pjesë të vogla dhe të menaxhueshme.

 

Regjistrohuni për punëtoritë!

Për t'u regjistruar në punëtori, plotësoni formularin e kontaktit.

Pas regjistrimit, do të merrni një e-mail me një lidhje aksesi në webinar.

 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...