Back to Top

Mësimi i programimit në Coders Lab më lejoi të zhvilloja projektet e mia

Para kursit kam punuar në fabrika të ndryshme që kanë të bëjnë kryesisht me industrinë e automobilave. Gjatë mësimit të kursit kam punuar si instalues i printerëve 3D. Kam qenë edhe student në PWR në Fakultetin e Inxhinierisë Mekanike dhe Elektroenergjetike.

Puna ime (instalues i printerëve 3D) ndikoi që unë të motivohesha për të aplikuar në kurs. Unë thjesht doja të kisha një punë më të qetë. Vendimi për t'u regjistruar në kurs ishte shumë i lehtë pasi tashmë kisha provuar programimin - shumë vite më parë u përpoqa të mësoja BASIC dhe Turbo Pascal.

Kursi më tregoi se sa pak dija

Përshtypjet e mia pas kursit janë shumë pozitive. Kursi m'i hapi sytë ndaj shumë çështjeve për të cilat nuk kisha asnjë ide, ose thjesht më shpjegoi se si të përdorja disa teknologji. Në mënyrë paradoksale, më tregoi se sa pak dija. Ideja e detyrave të shtëpisë ishte shumë e mirë.

Prezantimet ishin e vetmja gjë për të cilën mund të ankohesha. Nuk ishin mjaftueshëm ndërvepruese, ndonjëherë mendoja se nuk e kuptoja se çfarë shkruhej në to. Moduli i lidhur me React ishte më sfiduesi për mua, më bëri pak nervoz.

Vendosa që do të punoja në studion time në zhvillimin e lojërave jokomerciale

Pas kursit, iu përgjigja vetëm një reklame dhe kaq. Nuk e ndryshova punën time, vazhdoj të instaloj printera 3D. Më në fund, puna nuk më acaronte aq shumë - mund të çlodhesha duke krijuar projektet e mia.

quotewavewave

Vendosa që fillimisht të përpiqesha t'i trajtoja idetë e mia në "studion time të zhvillimit" tim jozyrtar. Mësoja për krijimin e lojërave që vazhdoi më shumë si hobi.

Megjithatë, vetë kursi më ndihmoi të fitoj njohuritë të reja, të cilat tani i përdori në projektet e mia.


Szymon Cendecki
Szymon Cendecki
I diplomuar në kursin Javascript

Shikoni se si të dekodoni fuqinë tuaj

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofertën tonë dhe prisni kontakt nga faqja jonë. Përpara se të na dërgoni të dhënat tuaja personale, lexoni informacionet më të detajuara se si do t'i përpunojmë ato. Ne dëshirojmë të jemi në gjendje të përpunojmë të dhënat tuaja në mënyrë që t'ju ofrojmë informacion në lidhje me shërbimet tona. Nëse nuk ju intereson më, mund ta ndërpreni gjithmonë. Pastaj ne do të ndalojmë përpunimin e të dhënave tuaja personale për këtë qëllim.

Kliko për më shumë

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..