Back to Top

Unë kam qenë shitës, tani jam programues - historia e Przemek

Unë kam diplomuar në Universitetin e Ekonomisë të Poznań- Master në Tregti dhe Marketing. Për 6 vite kam punuar si përfaqësues i shitjeve në industri të ndryshme, nga telekomunikacioni përmes FMCG deri tek sektorët industrialë. Kam pasur kontakte të drejtpërdrejta me klientët, kam qenë përgjegjës për shitjet dhe mbajtjen e marrëdhënieve me klientët në zonën time.

Nuk isha i kënaqur me profesionin tim, nuk mund të shihja efektet e prekshme të punës sime. Ndryshe ishte me programimin - kisha filluar të mësoja vetë, kështu që tashmë kisha disa kontakte me industrinë e IT- së. Fatkeqësisht, më mungonte ende vetëdisiplina për t'u zhvilluar në këtë drejtim.

quotewavewave

Ndryshe ishte me programimin - më parë kisha filluar mësimin në mënyrë të pavarur, kështu që tashmë kisha kontakte me industrinë e IT-së. Fatkeqësisht, më mungonte ende vetëdisiplina për t'u zhvilluar në këtë drejtim.

Kur kuptova se Coders Lab filloi të zhvillonte kurse në Poznan, vendosa të filloj të mësoj programim. Vendimin e mora shumë shpejtë.


Przemysław Pajdosz
Przemysław Pajdosz
I diplomuar në kursin Javascript

Gjatë kursit lindi vajza ime

Ajo që vlerësova më shumë gjatë kursit ishte mënyra e strukturuar e materialeve për mësim. Mbështetja e ligjëruesit ishte e rëndësishme. Duke mësuar të shkruaj vetë kod, kam hasur shpesh pengesa që dukeshin të pakapërcyeshme në fillim. Kam kaluar shumë kohë duke zgjidhur probleme të tilla. Situata të tilla mund të më bllokojnë edhe për disa orë apo edhe ditë. Kursi e zgjidhi plotësisht këtë problem, pasi 'syri vigjilent' i ligjëruesit mund të gjente gabimet e mia shumë shpejt.

quotewavewave

Vajza ime lindi gjatë kursit, kështu që në një moment, ishte e vështirë të kombinoja studimet dhe rolin tim si baba. Unë studioja në fundjavë dhe punoja me orar të plotë dhe mësoja vonë në mbrëmje kur vajza ime ishte në gjumë. Para se të lindte foshnja, mendoja nëse do të mund të kombinoja punën dhe mësimin e programimit, ishte sfidë dhe kërkonte shumë vetëdisiplinë.

Megjithatë, kombinimi i të qenit një baba i sapolindur me mësimin dhe punën është një nivel krejtësisht tjetër.


Przemysław Pajdosz
Przemysław Pajdosz
I diplomuar në kursin Javascript

Ishte një eksperiencë krejtësisht e re për mua dhe definitivisht nuk do ia kisha dalë pa mbështetjen e partnerës time. Së bashku e kaluam sfidën dhe përfundova kursin.

Gjeta një punë të re në vetëm 2 javë

Në rastin tim, kërkimi i punës pas përfundimit të kursit shkoi shumë mirë. Një muaj pasi mbarova kursin e JavaScript, vendosa të ndryshoja punën time. I gjithë procesi, që nga dërgimi i CV-së, deri te informacioni i punëdhënësit që kam marrë në vendin e punës, zgjati 2 javë

Aktualisht jam duke punuar si JavaScript Developer. Jam shumë i kënaqur me punën time dhe ndihem i plotësuar profesionalisht.

quotewavewave

Në retrospektivë, mund të them me 100% siguri se kursi më ndihmoi të gjeja një punë në IT. Kursi strukturoi ndjeshëm njohuritë e mia dhe përshpejtoi të gjithë procesin e ndryshimit të karrierës.


Przemysław Pajdosz
Przemysław Pajdosz
I diplomuar në kursin Javascript

Dëshironi të dini nëse industria e IT-së është e duhura për ju?

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..