Back to Top

Gjeta një punë pas kursit në Coders Lab pas 10 ditësh - historia e Karol

Para kursit në Coders Lab kam qenë ushtar profesionist për 2 vjet. Unë isha në ushtri sepse kërkoja një punë interesante dhe të qëndrueshme. Pas këtyre 2 viteve doli se kjo është një punë që nuk jep shumë mundësi për zhvillim. Dhe në atë moment vendosa të ndryshoja diçka.

Një koleg më tregoi për kursin

Në fakt, iden për të ndjekur një kurs ma dha një koleg, sepse nuk kisha njohuri për industrinë e IT- së. Gjithmonë më është dukur se duhet të kesh minimalisht 5 vite studime përkatëse, pak përvojë dhe një mendje shumë shkencore. Megjithatë, doli që kursi për Manual Tester nuk kërkon aftësi apo arsimim të tillë. Kjo është arsyeja pse vendosa ta provoj.

Kursi Manual Tester në Coders Lab zgjati 2 javë. Ishin 2 javë shumë intensive për sa i përket përvetësimit të njohurive të reja. Shpesh lidhej me punën jashtë orarit. Pastaj mbarova kursin me një certifikatë ISTQB të njohur ndërkombëtarisht.

quotewavewave

Gjëja më interesante për mendimin tim ishte fokusi në njohuritë praktike dhe shumë pak fokus në njohuritë teorike.


Karol Sobieraj
Karol Sobieraj
I diplomuar i kursit testues

Gjeta punë pas 10 ditësh

Aktualisht punoj në një kompani ndërkombëtare telekomunikacioni si testues softuerësh dhe këtë punë e gjeta pas 10 ditësh nga përfundimi i kursit.

quotewavewave

Nëse dikush do të më kishte thënë gjashtë muaj më parë se do të punoja në industrinë e IT- së... mirë, nuk do ta besoja. E megjithatë, siç mund ta shihni, unë e arrita.


Karol Sobieraj
Karol Sobieraj
I diplomuar i kursit testues

Unë e ndjej se jam përgjegjës për rrugën time të karrierës

Pas kursit, jeta ime ka ndryshuar në mënyrë drastike. Së pari, kam më shumë kohë për familjen time dhe së dyti, ndjej se mund të ndryshoj karrierën time sepse askush nuk e bën për mua. Në jetë, nuk duhet të keni frikë nga ndryshimet, sepse ato krijojnë realitetin tonë. Duhet të besosh te vetja... dhe mendoj se unë jam shembulli më i mirë për këtë.

Shikoni se si të dekodoni fuqinë tuaj

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..