Back to Top

Para se të filloja me kursin, kam punuar në gastronomi - historia e Martës

Kam punuar në një biznes familjar, në fakt në të gjitha pozicionet nga kuzhinier në kamariere, madje edhe menaxhere. Gjëja më e vështirë ishte se punoja disa orë në ditë, 7 ditë në javë dhe nuk kisha mundësi të merrja asnjë ditë pushimi.

quotewavewave

Erdhi një moment që punoja më shumë se 40 ditë rresht nga 15 orë në ditë... dhe pastaj thashë “mjaft”, nuk dua të jetoj më kështu. Dua të kem një punë normale me orar normale.


Marta Tobiasz
Marta Tobiasz
I diplomuar në kursin Java

Zgjodha kursin tim të parë në Java

I fejuari im mbaroi Coders Lab 2 vjet para meje. Ai më inkurajoi që të filloja kursin. I thashë "le ta provojmë". Zgjodha kursin e parë Java në Coders Lab. Kishte shumë punë, sidomos në javën e parë. Më kujtohen momentet kur qaja, kur thoja se isha shumë budallaqe dhe nuk ia dilja dot. Por pas kësaj, gjithçka u bë më e lehtë.

Një nga kujtimet më pozitive të kursit është mbështetja që merrja nga grupi, nga pjesëmarrësit e tjerë, sepse edhe nëse keni disa momente jo të mira dhe nuk dini si të bëni një detyrë. , është gjithmonë dikush nga grupi që ju ndihmon.

quotewavewave

Pas kursit u ndjeva shumë mirë që arrita ta përfundoja, që nuk u dorëzova dhe që isha vajza e parë që mbarova kursin në Java.


Marta Tobiasz
Marta Tobiasz
I diplomuar në kursin Java

Gjeta një punë një muaj e gjysmë pas kursit

Aktualisht punoj si programues për kompaninë e katërt më të madhe të transportit në botë. Pas kursit u punësova pas 1.5 muaj. Unë njoh shumë njerëz që kanë frikë të regjistrohen në një kurs të tillë. Ata kanë qëndrimin: "Unë? IT? Jam i sigurt që nuk mund ta bëj!", ndërsa besoj se të gjithë janë të aftë të mësojnë të kodojnë - duhet thjeshtë të kesh motiv dhe besim në vetvete.

Jeta ime ka ndryshuar në mënyrë shumë pozitive

Tani jeta ime është shumë më interesante, ka ndryshuar për mirë. Unë mund të zhvillohem në punën time, mund të vendos qëllime të reja dhe t'i arrij ato. Nuk ka më punë të mërzitshme në jetën time dhe unë jam shumë më e lumtur. Mendoj se vazhdimi i kursit ishte padyshim vendimi më i mirë i jetës sime.

Shikoni se si të dekodoni fuqinë tuaj

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..