Back to Top

Si një gjeolog u bë programues - historia e Marek

Puna ime ishte të shpoja gropa në terren për të gjitha llojet e projekteve të ndërtimit dhe të përgatisja dokumentacionin në lidhje me parametrat e tokës së testuar. Fatkeqësisht, puna përfshinte shumë udhëtime në të gjithë Poloninë dhe rrallë isha në shtëpi. As pagesa në lidhje me punën e kryer nuk ishte e kënaqshme.

quotewavewave

Falë një kolegu, mësova për kurset e programimit dhe vendosa të ndryshoj punë. Frika ime e vetme ishte se nuk do ta bëja dot. Unë? Një programues? Në fund të fundit, të gjithë programuesit janë shumë të mençur.


Marek Michałowski
Marek Michałowski
I diplomuar në kursin Javascript

Pavarësisht këtyre dyshimeve, unë depërtova dhe bëra disa kurse në internet për JavaScript, pas të cilave vendosa që të vazhdoja në Coders Lab.

Fillimi i kursit nuk ishte i lehtë

Sasia e madhe e informacionit ndonjëherë më shkaktonte një sulm paniku, por pasi kontrollova emocionet dhe analizova materialin, fillova të mësoja. Detyrat e përditshme kanë ndikuar pozitivisht edhe në të mësuarit dhe konsolidimin e materialit.

quotewavewave

Ligjëruesit ishin shumë të dobishëm dhe të qetë. Ndonjëherë duke shpjeguar të njëjtën gjë disa herë, ata kurrë nuk ishin nervozë apo të padurim. Ata donin që materiali të kuptohej nga të gjithë.


Marek Michałowski
Marek Michałowski
I diplomuar në kursin Javascript

Ndikim pozitiv në kurs pati edhe prezantimi i një atmosfere miqësore dhe relaksuese. Mendoj se kalimi nga një librari e gjuhës programuese në tjetrën ishte një problem i madh. Ndonjëherë "truket" e mësuara thjesht nuk funksiononin dhe duhej të mësoje forma të tjera mësimi.

Arrita të përfundoja kursin dhe ishte një kënaqësi e madhe për mua

Menjëherë pas kursit u përballa me realitetin teksa kërkoja një punë. Kam pasur shumë intervista dhe kam filluar punën time të parë vetëm pas 4 muajsh.

quotewavewave

A ia vlente? Përgjigja është e thjeshtë: PO


Marek Michałowski
Marek Michałowski
I diplomuar në kursin Javascript

Nëse dikush është mjaft i motivuar për të ndryshuar diçka në jetën e tij, ai gjithmonë do ta arrijë atë. Tani e tutje puna është kënaqësi dhe jo vetëm detyrim për mua.

Aktualisht jam duke punuar në Lidl Polska si zhvillues E-Learning

Në punën time përdor aftësitë e marra gjatë kursit, kryesisht gjuhën JavaScript. Unë modifikoj kurset e mësimit elektronik - Prezantoj ndryshime grafike, ndërveprime shtesë në sllajde, modifikime në logjikën e kursit. Kohët e fundit jam interesuar të krijoj lojëra dhe të mësoj një gjuhë të re programimi - GDscript (e ngjashme me Python), e cila përdoret nga platforma GODOT.

Zhvillimi i vazhdueshëm në industrinë e IT-së e bën punën më të këndshme dhe sfiduese.

Shikoni se si të dekodoni fuqinë tuaj

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..