Back to Top

Fillova si shitës. Tani jam testues.

Fillimisht kam filluar studimet në Universitetin Teknik. E lashë shkollën në vitin e fundit sepse krijuam familje dhe nisa një punë që më merrte shumë kohë dhe energji. Që në fillimet e karrierës time profesionale kam qenë një shitës. Për pesë vitet e fundit kam udhëtuar shumë. Për shkak të kësaj, shpesh nuk isha në shtëpi, gjë që në një moment u bë shumë e lodhshme si për familjen time ashtu edhe për mua.

Një miku im, i cili ka punuar në industrinë e testimit për më shumë se katër vjet tani, më motivoi për t'u regjistruar në kursin Manual Tester. Më inspiroi shumë rrugëtimi i tij i suksesshëm.

quotewavewave

Shoku im më tregoi për tregun e punës, mundësitë për zhvillim, nevojën për të mësuar vazhdimisht. Më pëlqeu shumë prespektiva për të zgjeruar horizontet e mia dhe për të mësuar gjëra të reja.


Jarek Kurek
Jarek Kurek
I diplomuar i kursit testues

Ligjëruesit në kurs janë profesionistë!

Kursi në Coders Lab më dha njohuri të gjera, të mirëorganizuara dhe thelbësore, të cilat nevojiten dhe vlerësohen në tregun e punës. Kursi i fundjavës është padyshim një periudhë intensive mësimore, por zhvillohet në një atmosferë shumë miqësore. Materiali diskutohet shumë mirë. Në fund të orës së mësimit, secili prej nesh e dinim se çfarë po bënim.

quotewavewave

Ligjëruesit që na japin njohuri janë profesionistë fantastikë. Falë faktit që ushtrojnë profesionin e tyre në kompani të ndryshme, ata kanë një njohuri të shkëlqyera të tregut të punës.


Jarek Kurek
Jarek Kurek
I diplomuar i kursit testues

Gjatë orëve të mësimit, pedagogët na dhanë edhe këshilla dhe ndanë përvojat e tyre nga puna. Kontakti me ta ishte një mësim vendimtar për mua.

Përveç kësaj, midis pjesëmarrësve të tjerë të kursit, gjeta miq "nga industria". U bëmë miq të mirë dhe edhe pas kursit jemi ende në kontakt me njëri-tjetrin. Gjatë kursit kemi ndihmuar njëri-tjetrin dhe shpesh kemi punuar në grupe.

Punën time të parë e gjeta para përfundimit të kursit. Fillova ta kërkoja në gjysmën e kursit, në mënyrë që në modulin e fundit në Coders Lab të kisha siguruar tashmë një punë.

quotewavewave

Kërkova punë për një kohë mjaft të shkurtër (më pak se një muaj aplikim aktiv) gjë që më gëzoi shumë dhe më konfirmoi se ishte një vendim i shkëlqyer.


Jarek Kurek
Jarek Kurek
I diplomuar i kursit testues

Aktualisht punoj si testues. Njohuritë që mora gjatë kursit më ndihmuan të filloja të punoja shumë shpejt. Mbikëqyrësi im i vlerëson shumë të diplomuarit e Coders Lab. Kjo është arsyeja pse ai po kërkonte kandidatë në Coders Lab për të zgjeruar ekipin.

Unë e rekomandoj shumë kursin për Manual Tester the Manual Tester course

Unë do ta rekomandoja kursin për Manual Tester për këdo që dëshiron të fitojë aftësi që vlerësohen në tregun e punës. Është një ide e mirë për këdo që nuk di se çfarë dëshiron të bëjë me jetën profesionale ose dëshiron të bëjë diçka ndryshe. Kursi ishte një aventurë për mua dhe më hapi dyert për në botën e IT-së.

Shikoni se si të dekodoni fuqinë tuaj

Plotësoni këtë formular dhe lini numrin tuaj në mënyrë që koordinatori i programit të jetë në gjendje t'ju kontaktojë.

Ne do të jemi të lumtur t'i përgjigjemi çdo pyetje që ju vjen në mendje.

planeplane-lines
 

Ju keni plotësuar formularin e kontaktit, që do të thotë se jeni të interesuar për ofer. Kliko për më shumë...

Mësoni histori të tjera

Secili i diplomuar kishte motivime dhe dyshime të ndryshme në fillim. Por ata morën një vendim të guximshëm dhe morën hapin e parë, të vështirë drejt ndryshimit. Ata braktisën arritjet e kaluara dhe mësimet e nxjerra dhe... ndryshuan jetën e tyre profesionale. Shihni si e bënë..